Završen 21 . međunarodni „Kup nada 2017“ za dečake i devojčice do 10 godina

Završen 21 . međunarodni „Kup nada 2017“ za dečake i devojčice do 10 godina

U Šidu je 26. i 27. avgusta 2017. godine po 21. put održan tradicionalni međunarodni turnir „Kup nada 2017“ za devojčice i dečake do 10 godina, u organizaciji TK Sol Brčko (BiH) i TK Sol 022 (Šid, Srbija).

Turnir je do pre dve godine održavan u Banja Luci u TK Match Ball, a pobednici ovog renomiranog turnira bili su Damir Džumhur, Borna Ćorić, Laslo Đere, Miki Janković, Ivana Jorović, Bodin Žarković, Olga Danilović, Mihailo Popović, Ksenija Tmušić, Noa Krznarić, Katarina Jokić, Oliver Sabo Rac, Anđela Lopičić…

Prošle godine turnir su osvojili Jovana Grujić (Srbija) i Marko Maksimović (Republika Srpska), a 2015. godine su trijumfovali Teodora Milić (Srbija) i Edin Mulalić (Bosna i Hercegovina).

Pobednici 21. Kupa Nada u Šidu su Vuk Kruščić (Srbija) i Lana Petković (Bosna i Hercegovina). Čestitamo!

Justin Ilić (Bosna i Hercegovina) i Dušica Popovski (Srbija) su osvojili drugo mesto. Napominjemo da Dušica ima 8 godina i da će još dvaput imati priliku da nastupi na ovom renomiranom turniru.

Treće mesto na Kupu Nada su osvojili Teodora Kostović (Srbija) i Mia Smiljanić (Srbija), odnosno kod dečaka Mihailo Nikić (Srbija) i Aleksa Mirković.

Vuk (iz Beograda) je u finalu pobedio Mostarca Justina 9-1, a Lana (iz Teslića) je savladala Pančevku Dušicu 9-6.

Pobednici turnira dobili su i SPECIJALNU NAGRADU – 7 dana besplatnog boravka i rada na Teniskoj akademiji Milaš .

Na turniru je učestvovalo oko 100 dece, i svi su dobili lepe poklone i poneli nezaboravne uspomene iz Šida!

Izvor: maliigraci.rs

 

 

Skip to toolbar